Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny i tradycyjny farsz do pierogów . Pierogi z tym farszem można zrobić w dzień wigilii lub wcześniej i zamrozić.
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 181
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 178
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 88
Przepis dnia
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 2161
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 181
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 178
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 88
Przepis dnia
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 2161
Składniki
Borowiki opłukaj, zalej wodą i zostaw na całą noc. Następnego dnia ugotuj. Kapustę kiszoną opłucz odciśnij i ugotuj. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, podsmaż na maśle. Kapustę, borowiki i cebulę zmiel w maszynce. Wymieszaj dokładnie i dopraw solą i pieprzem.
Przygotowany farsz możesz wykorzystać do zrobienia pierogów, idealnie nadaje się również do nadzienia wigilijnych krokietów czy pieczonych pierogów. Polecam.