Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni wegańskiej. Polecam każdemu, niezależnie od upodobań kulinarnych.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 311
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 462
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 311
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 462
Składniki
Cebulę obrać, poszatkować i zeszklić na oliwce. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli. Chwilę poddusić (2 min.). Dodać wszystkie przyprawy. Suszone pomidory, drobno pokroić. Soczewicę odcedzić. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając ok. 2 minuty. Pasta jest doskonała na kanapki, krakersy i można również zajadać samą. Smacznego :)