Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzależniająca pasta na kanapki z tuńczykiem, jajkami i papryką. Można ją jeść niemal codziennie. Świetnie sprawdzi się jako urozmaicenie śniadań, czy kolacji. Jej przygotowanie zajmie Wam zaledwie kwadrans.
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 179
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 901
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 179
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 901
Składniki
Jajka ugotuj na twardo (przez 10 minut we wrzącej wodzie). Ugotowane jajka ostudź, obierz i pokrój w kostkę.
Paprykę pokrój w kostkę. Szczypiorek drobno posiekaj. Twaróg rozgnieć widelcem. Tuńczyka odsącz z zalewy. Składniki połącz w misce, dodaj pokrojone jajka.
Przygotuj sos. Majonez połącz z koncentratem pomidorowym, musztardą i przyprawami. Składniki wymieszaj. Gotowy sos dodaj do pasty kanapkowej.
Pastę kanapkową wymieszaj z sosem, serwuj na grzankach lub świeżym chrupiącym pieczywie. Smacznego!