Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A jak ususzyć zioła, pietruszkę czy seler /zielone/gdy nie ma słońca? Suszarkę do ziół też nie każdy posiada.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 186
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 186
Składniki
W piekarniku próbowałam,niestety chwila nieuwagi i zrobiły się brzydkie i brunatne,bez zapachu. Umyte zioła dokładnie osuszamy ręcznikiem papierowym,następnie układamy pojedynczo na suchym ręczniku papierowym.Wkładamy do mikrofalówki na 1 min.Po tym czasie moje zioła pięknie ususzyły się nie tracąc przy tym koloru ani aromatu. Sposób ten znalazłam na stronie angielskich porad.