Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i czerwonej cebuli z dodatkiem szczypiorku i sosu czosnkowego to świetny dodatek do wielu dań mięsnych czy grilla.
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9834
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 112
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 519
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 57
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9834
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 112
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 519
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 57
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski, cebule pokrój w kostkę a jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach, szczypiorek posiekaj, wymieszaj.
W miseczce wymieszaj jogurt z majonezem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszaj.
Sos dodaj do kapusty, dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na pół godziny żeby smaki się połączyły.