Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem ogórka, pomidora i papryki idealna do różnych dań i grilla.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1181
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 117
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1181
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 117
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Składniki
Kapustę pekińską pokrój w paski. Ogórka , pomidora i paprykę umyj , osusz i pokrój w paski lub kostkę. Wszystkie warzywa połącz ze sobą.
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą dodaj do warzyw i dokładnie wymieszaj.
Surówkę wstaw do lodówki na około 30 minut żeby smaki się połączyły. Smacznego.