Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, zielona surówka, dobra nie tylko do obiadu, ale również jako dodatek do dań z grilla.
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 486
Polecam.
Odsłon: 101
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 105
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 486
Polecam.
Odsłon: 101
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 105
Składniki
Opłukaną kapustę szatkujemy niezbyt drobno i wrzucamy do miski. Ogórka myjemy i razem ze skórką ścieramy na dużych oczkach tarki. Dodajemy do kapusty i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i cukrem. Na koniec wlewamy olej, wrzucamy posiekany koperek i ponownie mieszamy. Podajemy zaraz po przyrządzeniu.