Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantny, kwaśny dodatek do do różnych mięs ale również do ryb i drobiu
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32572
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 53
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 930
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 333
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32572
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 53
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 930
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 333
Składniki
Możesz zrobić w 2 wersjach: cienkie plastry - ja preferuję tą wersję lub krojone w kostkę... Żadna z form nie ma wpływu na smak a jedynie na "łatwość spożywania" :D
Ogorrki i cebulę pokrój na cienkie plastry lub w kostkę. Posól i odstaw na 5-10 min żeby puściły soki.
Odsącz przez sitko ogórki i cebulę. Dodaj szczyptę cukru, soli, świeżo mielony pierz, olej i wymieszaj. Smacznego !!!!! ps. naprawdę super efekt jeżeli użyjesz świeżo zmielonego pieprzu - może być grubo mielony