Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Kardamonovy
Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Składniki

  • 200 g kiszonej czerwonej kapusty
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 średnia marchewka
  • pół łyżeczki cukru
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka oleju rzepakowego

Przygotowanie

  1. Kapustę odciskamy z soku, można ją drobniej pokroić, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojoną w drobną kostkę cebulę i startą na największych oczkach marchewkę. Wszystko doprawiamy solą, pieprzem i cukrem, wlewamy olej, dokładnie mieszamy.

Komentarze do przepisu (2)

fafiatko 24 kwietnia 2018
oj chetnie bym zjadla :)
GREGORHSPEED 24 kwietnia 2018
Boska <3
Składniki
  • 200 g kiszonej czerwonej kapusty
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 średnia marchewka
  • pół łyżeczki cukru
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka oleju rzepakowego
Składniki