Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , chrupiąca surówka z kapusty włoskiej z dodatkiem warzyw idealna do dań mięsnych i rybnych.
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1819
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1819
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno , posól i odstaw na godzinę . Cebule obierz pokrój w paski . Ogórka umyj nie obieraj pokrój w pół plasterki . Paprykę i pomidory w kostkę . Jabłko i marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj odciśniętą kapustę włoską , dopraw do smaku solą i pieprzem .
Składniki na sos połącz ze sobą dodaj do surówki , wszystko dokładnie wieszaj . Smacznego .