Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i sycąca surówka.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Składniki
Kapustę myjemy, osuszamy. Drobno szatkujemy pozostawiając zgrubiałą część. Jabłka myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchew obieramy i również ścieramy na grubych oczkach. Natkę myjemy i drobno siekamy. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sokiem z cytryny solą i pieprzem. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Gdy się znudzi można dodać 2 łyżeczki musztardy dijon, 4 łyżki jogurtu naturalnego i 2 łyżeczki majonezu. Zdjęcie przedstawia pierwszą wersję.