Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty kiszonej dziś trochę w innej wersji z jabłkiem, czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Składniki
Kiszoną kapustę lekko odciśnij, cebulę i jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj do smaku cukier, oliwę z oliwek i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Surówka idealna do drugiego dania, do różnego rodzaju mięsa i ryby.