Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i chrupiąca surówka z cukinii i marchewki.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 777
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4493
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 95
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 777
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4493
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 95
Składniki
Cukinie umyj, cebulę, marchewki i czosnek obierz, następnie pokrój w cienkie plasterki na mandolinie.
Z podanych składników zagotuj zalewę i wrzuć pokrojone warzywa. Gotuj około 3-5 minut żeby były chrupiące, następnie odcedź na sicie. Podaj do drugiej dania .