Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przede wszystkim łagodny ,aksamitny smak.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Papryki opiekłem w całości w 200 stopniach C , aż skórka zbrązowiała. Włożyłem następnie do woreczka śniadaniowego i odstawiłem na 10 minut . Obrałem ze skórki , oczyściłem z pestek , zmiksowałem z masłem. Doprawiłem cukrem , sola i pieprzem. PS : paprykę obierałem na sicie aby zachować sok z papryki , który zmiksowałem razem ze śmietaną i miąższem.