Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Składniki
Do oliwy wlewać powoli ocet stale mieszając i ucierać aż sos nabierze jednolitej konsystencji. Dodać łyżeczkę musztardy. Doprawić cukrem (można użyć miodu), solą i pieprzem. Do sosu podstawowego można dodać czosnek i suszone lub świeże zioła. Odstawić sos na 15 min. aby nabrał smaku.