Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić - posiekać w drobniutką kostkę, podobnie jak ogórka i grzybki. Wszystko przełożyć do miseczki, zalać majonezem i śmietaną, wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Odstawić na przynajmniej dwie godziny w chłodne miejsce, żeby smaki się "przegryzły". Tuż przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Doskonałe do jajek, wędlin i mięs w galarecie, również do ryb.