Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prosty ale smaczny sos tatarski do jajek , wędlin , do potraw z grilla itp.
miska, nóż, sitko, łyżka,
Szybka i smaczna
Odsłon: 13783
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 25
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10115
Szybka i smaczna
Odsłon: 13783
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 25
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10115
Składniki
Jajka po ugotowaniu , przepłukać zimną wodą, obrać i drobniutko posiekać (można białka przetrzeć przez sitko a żółtka posiekać). Ogórki, grzybki oraz szczypiorek lub cebulkę zieloną drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem , doprawić przyprawami do smaku i gotowe. Smacznego
Sosik tatarski gotowy do podania.