Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie do smarowania wędlin na kanapki
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 71
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 71
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Obie papryki zemleć przez maszynkę. Zagotować sól, cukier woda, koncentrat i liść laurowy, ziele angielskie i wściśnięte przez praskę główki czosnku i zmielone papryki. To wszystko zagotować 10 minut (wyjąć liść laurowy i ziele angielskie) nałożyć do małych słoiczków i pasteryzować.