Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos wykorzystałem jako dodatek do kaczej wątróbki. Doskonale sprawdzi się też do dań z drobiu.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1077
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 153
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1077
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 153
Składniki
Do rondla dodałem miód, ocet jabłkowy i ocet balsamiczny. Podgrzewałem tak długo, aż miód się rozpuścił. Następnie dodałem maliny, gotowałem mieszając, aż maliny się rozgotowały.. Dodałem masło, szczyptę soli i niewielką ilość pieprzu. Smażyłem, aż masło się rozpuściło i połączyło z pozostałymi składnikami sosu. Wymieszałem i zdjąłem z ognia. Sos przelałem przez sitko, żeby otrzymać czysty sos bez ziarenek.