Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę że ten sos każdemu przypadnie do gustu
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Przepis krok po kroku Pieczarki umyć pod zimną wodą i osuszyć na ręczniku papierowym i pokroić w pół plastry na patelnię dajemy masło czekamy aż się rozpuści potem wrzucamy pieczarki dusimy na małym ogniu co jakiś czas mieszając w między czasie kroimy ser w kosteczkę i dodajemy do pieczarek i dalej mieszamy aż ser się rozpuści dodajemy przyprawy majeranek bazylię i czosnek Gdy całość nabierze kremowej konsystencji wyłączamy ogień i zdejmujemy patelnię czekamy chwilę i dodajemy śmietanę lub jogurt Porada Pamiętaj nie dodawaj śmietany lub jogurtu od razu bo sos się zważy , można dodać cebulę do grzybów naprzykład cebule dymke lub jeśli chcemy mieć trochę ostrzejszy sos polecam cebule szalotkę sos można mieć bardziej orientalny polecam dodać przyprawę curry lub kurkumę