Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrafi ożywić każdego grilla!
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Składniki
Miałam własny niskosłodzony dżem brzoskwiniowy, dobre będą też świeże, obrane i zgniecione owoce. Trzeba dobrze doprawić, ma być kwaśne od octu, mocno ostre, czosnkowe i leciutko słone. Pasuje do mięs, drobiu i owoców morza. U siebie podałam do kebabu i kalmara.