Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 105
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 105
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Sos ma być kwaśny, czosnkowy, ostry i aromatyzowany owocami. Najlepiej sprawdzi się do tego galaretka porzeczkowa, powidła śliwkowe lub dżem brzoskwiniowy, ale domowe wyroby bo sklepowe to sam cukier. Do sosu pomidorowego dodałam galaretkę, chlust octu balsamicznego, czosnek, chili i sól i szczypior. Gotowe!
Świetnie podkreśla smak grillowanych potraw.
Smacznego :)