Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastapiony do dziczyzny, rewelacyjny do camembertow i brie...poprostu Cumberland!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7169
Polecam.
Odsłon: 1707
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7169
Polecam.
Odsłon: 1707
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
Pozeczki umyc i usunac z nich szypulki. Wlozyc do garnka, dodac skorke z pomaranczy oraz sok z pomaranczy i cytryny. Wlac wino, dodac przyprawy i cukier z imbirem. Wszystkie skladniki gotowac na malym ogniu przez 30 minut, czesto mieszajac. Sos przetrzec mikserem przez sito i wlac do sloikow.