Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 775
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 114
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 775
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 114
Składniki
Papryke i papryczki wydrazamy z nasionek i blonek, kroimy w czastki. nastepnie przekladamy do malaksera i miksujemy, ale tak zeby zostaly czasteczki widoczne.
Cukier rozpuszczamy w occie, dodajemy zmiksowane papryczki, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na malym ogniu przez ok 10 min.
Odstawiamy do ostygniecia ok 40 min, nastepnie przelewamy do sloikow i zamykamy szczelnie.