Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 212
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 212
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.