Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł może wydawać się dość zaskakujący, ale smażona śmietana to idealny dodatek do klusek i makaronów z białym serem. Po usmażeniu przypomina bułkę tartą, którą polewa się kalafiora lub fasolkę szparagową.
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 52
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 102
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 40
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 38
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 30
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 52
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 102
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 40
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 38
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 30
Składniki
Na patelni rozpuść masło. Następnie dodaj śmietanę i sól, smaż na wolnym ogniu cały czas mieszając, aby się nie przypaliła.
Po 10 minutach powinna zacząć gęstnieć, a po kolejnych 10 zaczną tworzyć się „grudki”.