Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2020
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 282
Polecam.
Odsłon: 1833
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 689
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 42
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2020
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 282
Polecam.
Odsłon: 1833
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 689
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 42
Składniki
Grzyby oczyścić ,umyć i ugotować do miękkości w osolonym wrzątku. Odcedzić. Przestudzone grzyby drobno pokroić. Słoninę zemleć w maszynce i wytopić na patelni. Dodać obraną i posiekaną cebulę ,a gdy stanie się szklista ,dorzucić grzyby. Smażyć ,aż skwarki ze słoniny staną się złociste. Ostudzić i przelać do naczynia. Wstawić do lodówki.