Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona kukurydza, pachnąca masłem, w słodko-ostrych przyprawach.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 329
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 168
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 55
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 329
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 168
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 55
Składniki
Kolby obieramy (można odciąć końcówki), myjemy i suszymy. Masło roztapiany i łączymy z syropem klonowym i wszystkimi przyprawami. Kukurydze wkładamy do folii i polewamy sosem maślanym.
Pieczemy w 200 stopniach około 30 minut. Podajemy gorące!