Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja na świąteczny stół. Pyszne śledziki, których zrobienie zajmuje chwilę, więc idealnie na święta, gdy czas jest w cenie. Prosty przepis, więc warto spróbować :-)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Składniki
Śledzie pokroić na kawałki. Pomidory suszone, paprykę, cebulkę dymkę i ogórki kiszone drobno pokroić. Wszystko wymieszać w misce, wlać olej i wodę z ogórków, na koniec doprawić pieprzem. Śledzie przełożyć do słoika i odstawić do lodówki na min. dobę, żeby smaki się połączyły. SMACZNEGO!!!