Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po świątecznych "szaleństwach " warto zjeść coś lżejszego, polecam twarożek w innej wersji.
Polecam.
Odsłon: 66
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 88
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Polecam.
Odsłon: 66
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 88
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Składniki
Masło dokładnie utrzeć mikserem, po czym - nadal ucierając dodawać stopniowo twaróg (powinien być zmielony, ale ja starłam na tarce na grubych oczkach) - ucierać do uzyskania jednolitej masy.
Następnie dodać : czosnek przeciśnięty przez praskę, drobno pokrojony koperek, sól, paprykę i dalej ucierać.
Uformować kulę, obtoczyć w pieprzu i wstawić do lodówki na 2-3 godziny. Po ochłodzeniu podawać ze świeżym pieczywem, grzankami, pumperniklem. Życzę smacznego:-