Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka idealnie nadaje się na dodatek do dania głównego.
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 600
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 600
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w dużą kostkę, gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku ( nie możemy dopuścić do tego, by się rozgotowały). Studzimy. W tym czasie drobno siekamy cebulę i natkę pietruszki. Ogórki kroimy w 2-3 mm pół plasterki. Ostudzone ziemniaki, cebulę, natkę i ogórki dokładnie mieszamy z olejem i przyprawami. Schładzamy w lodówce.