Rzodkiewka z zieloną cebulką do obiadu.

Rzodkiewka z zieloną cebulką do obiadu.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Polecam taki dodatek do drugiego dania i nie tylko.

Składniki

  • Rzodkiewka 2 pęczki
  • Zielona cebulka 2 pęczki.
  • śmietana 12% 4-5 łyżek,można zastąpić jogurtem naturalnym
  • Sól do smaku

Przygotowanie

  1. Rzodkiewkę pokroić w talarki,cebulkę posiekać.
    Posolić i zostawić na 1-2 godz.by warzywa puściły sok.
    Po tym czasie odlać nadmiar soku.Doprawić śmietaną ,zamieszać.

  2. Smacznego!

Komentarze do przepisu (6)

pelen_brzuszek 02 czerwca 2016
pycha :)
GREGORHSPEED 02 czerwca 2016
Już dawno nie jadłem <3 Boskie <3
Futka 03 czerwca 2016
Pyszna suróweczka <3
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • Rzodkiewka 2 pęczki
  • Zielona cebulka 2 pęczki.
  • śmietana 12% 4-5 łyżek,można zastąpić jogurtem naturalnym
  • Sól do smaku
Składniki