Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki można zrobić z innym farszem, według własnego upodobania smakowego.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36062
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 393
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36062
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 393
Składniki
Pieczarki pokroić i przesmażyć. Piersi ostrożnie ubić na spore kotlety i przyprawić. Na mięso wyłożyć pieczarki i plasterek sera, zwinąć i zabezpieczyć wykałaczką. Jajko rozbełtać. Panierować roladki i równomiernie obsmażyć. Takie mięsko jest fajnym dodatkiem do ziemniaków, jak również klusek, kaszy czy kopytek.