Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj purée przygotowujemy z ziemniaków, równie dobrze smakować będzie to na bazie marchewki. Przepis jest niezwykle prosty i z łatwością wykonasz go ze składników, które prawdopodobnie masz w swojej lodowce.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 58
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2073
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 26
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 28
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 58
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2073
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 26
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 28
Składniki
Zacznij od umycia, obrania i ugotowania marchewki. Następnie dokładnie ja zblenduj. W razie potrzeby dodaj odrobinę wody.
Do masy marchewkowej dodaj masło. Dopraw całość solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Całość wymieszaj, aż do rozpuszczenia się masła.