Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane puree z dyni będzie rewelacyjnym dodatkiem do dań główych i deserów. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 130
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 37
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 196
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 130
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 37
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 196
Składniki
Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C . Wystudzić i zmiksować.