Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i pieprzu nie są potrzebne. Bardzo szybka w przygotowaniu wigilijna potrawa.
ręczniki papierowe
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 258
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 258
Składniki
Oczyszczone pstrągi można obsypać przyprawami. Użyłam gotowego pieprzu cytrynowego, ma on kwaskową nutkę i suszony czosnek oraz sól. Ale sama sól z pieprzem też jest dobra. Rybę odstawia się na chwilę. I potem smaży na rumiano w maśle klarowanym. Najlepiej jest rybę potem odłożyć na ręczniki papierowe.
Smacznego :)