Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam salsę pomidorową nadającą się do różnego rodzaju mięsa. Salsa bardzo smaczna i pikantna.
nóż, praska do czosnku, miska,
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88271
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 30
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88271
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 30
Składniki
Pomidory zalać wrzątkiem, obrać skórkę, a następnie miąższ pokroić w drobną kostkę. Dodać obraną drobniutko posiekaną cebulę oraz obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać olej, sok z cytryny oraz posiekaną kolendrę. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku cukrem, pieprzem, solą oraz tabasco.