Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na polewę, którą możesz użyć nie tylko do babeczek, ale także do ciast i tortów. Pamiętaj, że ciepła polewa jest płynna, im zimniejsza, tym bardziej staje się gęsta. Zamiast masła podanego w przepisie możesz użyć 120 ml słodkiej śmietanki.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Obie czekolady posiekaj na mniejsze kawałki.
Garnuszek ustaw na palniku o małej mocy. Przełóż co niego masło i pozwól mu się roztopić. Następnie wrzuć czekolady i cały czas mieszaj.
Po około 2-3 minutach polewa powinna być gotowa.