Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone bakłażany są świetnym dodatkiem do wielu dań. Możemy je traktować jako przekąskę między posiłkami.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 190
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9309
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 190
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9309
Składniki
Bakłażana myję i tnę w plastry. Układam w żaroodpornym naczyniu i delikatnie solę.
Do szklanki wlewam olej i mieszam z bazylią, rozmarynem i pieprzem cytrynowym. Olejem z przyprawami polewam dokładnie wszystkie plasterki bakłażana. Piekę około 20 minut w 180 stopniach C.