Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki przygotowane w ten sposób mają mniej kalorii i są doskonałym dodatkiem do dietetycznych dań
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 14
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 33
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 14
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 33
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Pieczarki i cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
Cebulę i grzyby wrzucamy na zimną patelnię .Dodajemy wodę. Doprawiamy sosem sojowym, pieprzem i majerankiem. Zagotowujemy.
Dusimy do momentu aż pieczarki i cebula zmiękną a cała woda odparuje. W razie potrzeby podczas duszenia dolewamy więcej wody. Smacznego