Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki królują na naszych stołach od lat , Dzisiaj prosty przepis na pieczarki smażone na patelni :)
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
Pieczarki umyj , obierz , przekrój na ćwiartki . Na patelni rozpuść masło , włóż pieczarki . Smaż aż woda , która wypłynie z pieczarek podczas smażenia , odparuje . Pod koniec oprósz solą ziołową . Nie przykrywaj pokrywką podczas smażenia . Stopień podsmażenia według uznania .