Pasta z twarogu i makreli

Pasta z twarogu i makreli
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
Pasty kanapkowe z powodzeniem zastępują wędliny. Z twarogiem i makrelą jest smaczna i zdrowa:). W tej wersji jest bardzo sycąca, wystarczy niewielka ilość na pieczywie by nasycić się na długo.

Składniki

  • 200g twarogu
  • 200g fileta wędzonego z makreli
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 cebula
  • 2 łyżeczki musztardy
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Z fileta usuwamy skórę, rwiemy na małe kawałki. Ogórki i cebulę kroimy na małe kawałki.

  2. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem.

Komentarze do przepisu (1)

Docherro 05 marca 2018
Często robię,pasta jest pyszna i syta jak piszesz:)
Składniki
  • 200g twarogu
  • 200g fileta wędzonego z makreli
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 cebula
  • 2 łyżeczki musztardy
  • sól, pieprz
Składniki