Pasta z pstrąga i jajek

Pasta z pstrąga i jajek
> > 6 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: magelo
Świetny dodatek do kanapek.

Składniki

  • pstrąg wędzony 1 szt.
  • jajka 5 szt.
  • majonez 2 łyżki
  • ketchup 1 łyżka
  • sól szczypta
  • pieprz szczypta
  • szczypiorek 1/2 pęczka

Przygotowanie

  1. Jajka gotuję na twardo i obieram, wkładam do miski. Pstrąga pozbawiam skóry i ości i dodaję do jajek. Solę, pieprzę dodaję majonez i ketchup i wszystko razem blenduje. Szczypiorek drobno siekam i dodaję do pasty. Chowam do lodówki na minimum 1 godzinę.

Składniki
  • pstrąg wędzony 1 szt.
  • jajka 5 szt.
  • majonez 2 łyżki
  • ketchup 1 łyżka
  • sól szczypta
  • pieprz szczypta
  • szczypiorek 1/2 pęczka
Składniki