Pasta z makreli z cebulką i ogórkiem

Pasta z makreli z cebulką i ogórkiem
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Kasiek189
Zdrowa rybka idealna do pełnoziarnistego pieczywa na śniadanie lub kolację

Składniki

  • 1 makrela świeża lub wędzona
  • 1 cebula czerwona
  • 3 sztuki ogórków konserwowych
  • pieprz, ewentualnie sól do smaku

Przygotowanie

  1. Pozbywamy się ości i skóry z ryby. Cebulkę i ogórki kroimy drobno w kostkę, wszystko mieszamy , doprawiając wedle uznania.

Komentarze do przepisu (3)

Nevermore 29 grudnia 2017
Taką pastę robi się często, nie mam to jak kanapka śniadaniowa tak ok. 12-tej ;)
Kasiek189 29 grudnia 2017
niektórzy czasami o 16 mają śniadanie :P
Nevermore 29 grudnia 2017
No tak, czasem też tak bywa ;)
Nie mniej jednak pasta, z taką rybką jest pyszna :D
Składniki
  • 1 makrela świeża lub wędzona
  • 1 cebula czerwona
  • 3 sztuki ogórków konserwowych
  • pieprz, ewentualnie sól do smaku
Składniki