Pasta z makreli i selera

Pasta z makreli i selera
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Maudie
Szybka,smaczna pasta do chleba :)

Składniki

  • Makrela wędzona
  • Seler,kawałek ok 100 g
  • Szczypiorek,pęczek
  • Majonez ok 2 łyżki
  • Pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie obrać z ości.

    Seler oczyścić i zetrzeć na tarce na małych oczkach.

    Szczypiorek posiekać.

    Obraną makrelę rozgnieść widelcem razem z selerem lub krótko zblendować.Następnie dodać szczypiorek,majonez i doprawić pieprzem.
    Schłodzić w lodówce.Smacznego :)

Komentarze do przepisu (14)

helenapon 16 listopada
Dziękuję za przepis. Z selerem nie robiłam. Czas spróbować.
ErJot 16 listopada
Ciekawe połączenie z selerem - takiej pasty jeszcze nie robiłam:)
KulinarnaChwila 17 listopada
Super :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • Makrela wędzona
  • Seler,kawałek ok 100 g
  • Szczypiorek,pęczek
  • Majonez ok 2 łyżki
  • Pieprz do smaku
Składniki