Pasta z fety i tuńczyka

Pasta z fety i tuńczyka
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: luw78
Serowo-rybna pasta do kanapek lub krakersów.

Składniki

  • Feta, 130 g
  • Tuńczyk w sosie własnym, 150 g po odsączeniu
  • Ogórek kiszony, 1 średnia szt.
  • Szpinak świeży, 20 g
  • Szczypiorek, 2 łyżki
  • Musztarda, 1 łyżka
  • Przyprawy: pieprz, papryka ostra w proszku

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączamy. Szczypiorek i szpinak siekamy. Ogórek kroimy w kostkę. Mieszamy tuńczyka z rozdrobnioną fetą, dodajemy ogórek, szpinak, musztardę i przyprawy. Mieszamy wszystko dokladnie, posypujemy szczypiorkiem.

Składniki
  • Feta, 130 g
  • Tuńczyk w sosie własnym, 150 g po odsączeniu
  • Ogórek kiszony, 1 średnia szt.
  • Szpinak świeży, 20 g
  • Szczypiorek, 2 łyżki
  • Musztarda, 1 łyżka
  • Przyprawy: pieprz, papryka ostra w proszku
Składniki