Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek jako dip również się sprawdza na kanapki
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Wrzucam do malaksera fasolkę,buraka pieczonego,czosnek,sól pieprz i sok z cytryny wszystko rozdrabniam na gładką masę jeśli jest za gęste dolewamy wody z fasoli po otrzymaniu gładkiej konsystencji wykładam do naczynka pole wam oliwą i posypuje koprem i miętą Smacznego:-)