Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado jest alternatywą dla masła i margaryny. Stosuje ją od dawna a ostatnio zainteresował się nią nawet mój mąż. Teraz pilnuje pilnuje aby awokado zawsze było w domu i dojrzewało razem z jabłkami.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 504
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 214
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 12765
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 966
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 504
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 214
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 12765
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 966
Składniki
Awokado przekrój na połowę, usuń pestkę i łyżeczką wyjmij miąższ. Dodaj wyciśnięte ząbki czosnku, sól, sok z cytryny i oliwę. Wszystko zmiksuj blenderem aż do uzyskania jednolitej masy i już gotowe. Można smarować kanapki. Przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce.