Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta sprawdzi się jako smarowidło do kanapek albo jako dip do surowych warzyw lub tortilla chips.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2844
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2844
Składniki
Jajka gotujemy na twardo obieramy i studzimy. Do pojemnika blendera wkładamy obrane avocado i od razu skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy jajka, ząbek czosnku, oliwę, sól i pieprz. Blindujemy na gładka jednolitą pastę. Wyjmujemy do miseczki i dodajemy drobno pokrojone pomidory wcześniej odsączone z oliwy. Dokładnie mieszamy.