Pasta twarogowa z ogórkiem i koperkiem

Pasta twarogowa z ogórkiem i koperkiem
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Maudie
Szybka pasta do chlebka z dużą ilością koperku :)

Składniki

  • Twaróg (u mnie półtłusty) 250 g
  • Ogórki kiszone 2-3 szt
  • Koperek świeży,pęczek
  • Jogurt naturalny, 2-3 łyżki
  • pieprz,sól do smaku

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgnieść widelcem dodając jogurt..
    Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
    Koperek drobno posiekać.

    Wszystkie składniki wymieszać razem doprawiając pieprzem i solą,smacznego:)

Komentarze do przepisu (30)

SlodkoSlodka83 25 lutego 2019
Prosto i smacznie :-)
Nevermore 25 lutego 2019
Mam smaka na ... kanapkę, ale teraz to chyba już za późno ;) Pyszne smarowidełko, mniami :)
konhambos 26 lutego 2019
Wiem, ze jest pyszna i majac ten przepis na pewno niedlugo taka zrobie. Niedawno jadlam po raz pierwszy ser ... Czytaj całość »
Wiem, ze jest pyszna i majac ten przepis na pewno niedlugo taka zrobie. Niedawno jadlam po raz pierwszy ser Philadelphia wlasnie z ogórkami i byl przepyszny, ale nie bardzo wiedzialam, jak uzyskac podobny efekt. Do dzis :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • Twaróg (u mnie półtłusty) 250 g
  • Ogórki kiszone 2-3 szt
  • Koperek świeży,pęczek
  • Jogurt naturalny, 2-3 łyżki
  • pieprz,sól do smaku
Składniki